mandag den 2. maj 2011

3 år


Min store pige fylder 3 år i dag den 2. maj. Det er helt magisk, at blive 3 år. I går blev hun fejret med hele familien til boller, lagkage og middag. Det var en herlig dag og Emma nød det bare rigtig meget.
Tænk at være så heldig, at have fødselsdag i foråret, i maj, hvor alt springer ud og står i fuldt flor. Smukt er det i hvert fald med knaldgrønne kastanjetræer, hortensia og japansk kirsebærtræ.
Jeg havde en lille hjælper i går, da naboens 6-årige synes det var nogle utroligt spændende ting jeg skulle, da vi skulle pynte fødselsdagsklar med flag og balloner og det er selvsamme 6-årige der har pakket de to gaver ind. Hun er meget dygtig og hjælpsom.
Her til morgen har vi vækket Emma med fødselsdagssang, gaver og dejlig morgenmad. Dagen i dag skal stå på en lille Tivolitur. Det glæder jeg mig til.
I går fik hun en 12" cykel med støttehjul og hun var meget stolt på (og hun cykler normalt med cykelhjelm!!!)
Det er lige noget der går i moderhjertet, når "babyerne" fylder år og jeg ved nærmest ikke om jeg skal grine eller græde. Tænk at det allerede er 3 år siden hun kom til verden på Frederiksberg Hospital kl. 07.10. Nu er hun stor og fræk. Jeg vælger, at nyde nuet og glæde mig over at hun er så stor og smadder dejlig;)

6 kommentarer:

 1. Tillykke med hende, det lyder til, at hun bliver fejret med manér :)
  Ja, det er altså bare stort at fylde 3 år - måske hun så begynder i børnehave nu her??
  Min Silje fylder 3 år til juni og jeg har det ligesom dig, at jeg ikke ved om jeg skal grine eller græde. Det er så delt, for jeg synes både det er forfærdeligt at hun ikke er min lille "baby" mere, men jeg synes jo også det er fantastisk at hun er blevet så stor, dygtig og dejlig... :)
  Fortsat go' fødselsdag!!
  Kh Tina

  SvarSlet
 2. Ps: Hvor ser hun altså bare stolt ud på dén cykel!!! Skønt :)

  SvarSlet
 3. Orv altså hvor er den sej den famøse cykel der! Og sikke en timing jeg havde i morges ;)

  SvarSlet
 4. Hvor er hun sød og sej på den cykel der. Stort tillykke med hende - håber, I får en dejlig dag i solen!

  SvarSlet
 5. Det er en big deal at blive tre og få sin første cykel. Tillykke med hende! :-)

  SvarSlet
 6. Tina - åh jeg er glad for, at det ikke bare er mig, som synes det både er rigtig dejligt at hun vokser sig stor og dejlig - men samtidig og føler det går alt for stærkt. De kan jo ikke være små babyer for evigt, men bare lige lidt længere tid, tak;)
  Hun er allerede startet i børnehave i februar og det går udemærket - hun er i hvert fald for det meste glad for det, men jeg har mine skrupler indimellem, da forskellen på vuggestue og udflytter børnehave er liiidt for stor for moderen;)
  Og ja hun er pavestolt på sin nye cykel, men det er jo også bare dejligt, at få sin rigtige første cykel.

  Anne - du har en perfekt timing for alt;) Dejligt. Yes yes den er bare flot det lyserøde lyn, ikk?

  Øglemor - Tak, du kan lige tro vi havde det dejligt.

  Asli - du har helt ret - det er jo kæææmpe stort. Og tusind tak for lykønskningen.

  Kh Mille

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...