mandag den 29. september 2014

som i grækenland

For lidt tid siden fik jeg forskellige produkter fra Taverna og det var nok ret dårlig timing, da jeg har været rigtig dårlig med graviditetskvalme og opkast. Jeg har stort set ikke befundet mig i køkkenet i fire uger, men nu hvor jeg har det bedre igen fik jeg mod på at smage på fetaen, grillosten og de lækre græske yoghurter.

Feta'en er rigtig god i en hurtig salat da de ligger i en kryddermarinade og vi laver ofte en 'tøm-køleskabet-salat' så der kom en rest melon i sammen med tomater, iceberg og rødløg. Ikke videre kulinarisk, men fetaen i kryddermarinaden pifter det lige op.

Grillost har jeg faktisk aldrig prøvet før og det bliver nok ikke min livret, men chiliudgaven smager af noget og jeg tænker, at det nu egentlig vil gøre sig meget godt som tilbehør til en grillaften på en lun sommeraften.

Græsk yoghurt køber jeg i forevejen indimellem, da jeg godt kan lide den lidt tykke konsistens. Laver en lynhurtig dessert med friske bær og makroner - den må komme på bloggen en dag.


Produkterne er sponsoreret - ord og meninger på bloggen er helt mine egne - altid!

2 kommentarer:

  1. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

    SvarSlet
  2. This is wonderful. I am not quite much with the internet, but I believe that what I just read is some good material.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...