lørdag den 12. april 2014

vilde med dyr

Vi er vilde med dyr herhjemme. Mine piger er ivrige for at lære mere om dyr og vi leger efterhånden 'gætte-dyr' ved alle vores måltider, hvor vi skiftes til at tænke på et dyr, som vi fortæller en ting eller to om og så skal vi andre gætte hvilket dyr det er. Alletiders leg - også når kedelig ventetid skal fordrives.

Derfor sagde jeg hurtigt ja til et brunch arrangement hos Lahme på Østerbro i samarbejde med Føtex, Bilka og Animal Planet. Her kom Sebastian Klein forbi og underholdte alle børnene med historier fra det virkelige safari-liv i Afrika. Det var både noget med slanger, sure elefanter og som bonus afslørede Sebastian, at han engang kom til at tisse en lille smule i bukserne, hvilket alle børn fandt rigtig sjovt. 

Når man handler i Føtex eller Bilka får man pakker med dyrekort og man kan købe en samle bog, hvor kortene kan sidde i. Vi nyder, at have fået ny inspiration til vores 'gætte-dyr' leg, da vi har fået kort med dyr vi ikke lige havde tænkt på og det er jo rigtig fedt, at vi alle lærer noget nyt om dyr mens vi leger og har det rart sammen.

Det var første gang, at jeg havde hele familien med til blogarrangement og det var super hyggeligt. Dejligt at møde en masse andre og deres søde familier. q


2 kommentarer:

 1. Hos os er vi også ret glade for dyrekort- og bog. Det skaber kendskab til nye dyr og mange gode samtaler - eksempelvis blev jeg den anden dag belært om, at "... kænguruen altså er et natdyr!" :-)
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lige præcis sådan noget der er rigtig fedt, for vi kan jo alle lærer noget af det - både børn og voksne!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...