mandag den 25. februar 2013

workshop
I lørdags kom Puk og 8 piger der havde tilmeldt sig stempel workshop enten via blog eller instagram hjem til mig. Det hele kom i stand efter Puk havde vist et par stempler på instagram, hvorefter vi udvekslede mail og gik i gang med planlægningen. Puk underviste i hvordan man laver stemplerne - det var super lærerigt og meget spændende endelig, at kunne kaste sig over sin egen stempelproduktion. Tre timer gik rigtigt stærkt og samtidig var det også rigtig hyggeligt, at hilse på nogle andre bloggere og/eller instagrammere!

Mulighederne er utallige og jeg måtte bare ud efter det rigtige værktøj i dag! Siden er både Mummi, Lille My og mit helt eget logo kommet til blandt flere andre. Kan slet ikke stoppe igen...

Creas var så flinke at de forærede os lækre tuscher, papir i neon farver og kuverter vi kunne bruge på dagen! Det var alletiders!

Jeg vil også sige 1000 tak for gaverne! Jeg fik et flot lille fad Puk har lavet, hvor der endda var fyldt godt op med påskeæg (men de smagte jo godt og væk var de;)). Derudover fik jeg en flot stjerne af Malene, en hel pose fuld af godter af Camilla og så havde Kirsten malet et billede, som lige passer ind i pigeuniverset.

9 kommentarer:

 1. Åh, der gad jeg godt at have været med! Hvordan mon du får spejlvendt motivet (MILLE1000FRYD) så du kan skære det i viskelæderet?- sikkert simpelt, men jeg kan ikke lure det på en sen mandag aften?!

  SvarSlet
 2. Super fedt logo du har lavet - ser ud til det var nogle hyggelig 3 timer.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud og sikke nogle fine stempler du har lavet!! Deltager meget gerne hvis I laver sådan et kursus en anden gang!
  Julie

  SvarSlet
 4. Så hyggeligt det ser ud og virkelig fine stempler du har lavet. :)

  SvarSlet
 5. Næste gang (??) vil jeg gerne med :)

  SvarSlet
 6. Det ser så hyggeligt ud! Der er intet bedre end at samles om kreativitet.

  SvarSlet
 7. De er altså bare superflotte dine stempler.... Bruger i bare almindeligt viskelæder, og hvor skaffer man i så fald sådan nogle store stykker henne?

  SvarSlet
 8. Instagram stemplet holder :-) Og hvor ser det hyggeligt ud!

  SvarSlet
 9. Det var en dejlig dag og tak for den .
  Skønne stempler du har fået lavet dig efterfølgende :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...