fredag den 6. juli 2012

ferietid

Det kan være lidt af en tåreperser, at se Barbapapa redde alle verdens truede dyrearter - så hello kitty lommetørklæder må der til;)

Taget på E's børnehave - med masser af enlige sokker - hvordan mon de er havnet dér?Snart er 2 ugers ferie gået - godt der er over 6 uger tilbage endnu;)
Jeg når altid mindre når jeg har ferie end når jeg ikke har ferie. Det skal nydes, at der er tid til bare at være, hygge med alle mine veninder, være kreativ foran symaskinen og lade taskerne stå uudpakket, da vi kom lidt sent hjem i aften fra dejlig tapas hos søster.
I går aftes syede jeg nederdele til pigerne til klokken var på den forkerte side af midnat, men når jeg først får taget symaskinen frem kan jeg ikke rigtig stoppe igen. Derfor kunne E og C tage afsted i morges i matchende nederdele;) Jeg er egentlig ikke så begejstret for, at de har det samme på, men indimellem er det nu ret charmerende.

10 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. Og de der Hello Kitty-lommetørklæder har Øglen også. Lidt endnu, for jeg synes simpelthen, at de lugter så fælt, så de ryger nok snart ud :-). Vidste ikke, de var parfumerede, før en hel pakke var spredt ud over hele lejligheden :-p

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg måtte altså lige tage en dufter på vores kitty-lommetørklæder og de lugter altså ikke af noget? Ja, altså de lugter af papir, men ikke af parfume? Har I også købt Jeres i netto?

   Kh

   Slet
  2. Åhr, hvor mærkeligt! Vores er også købt i Netto, og de stinker virkelig af den vildeste syntetiske parfume. Måske vores pakke er defekt? Eller jeres er. Eller også er der bare en 'bonus'pakke med duft i alle partier. Må ud og åbne resten af pakkerne for at konstatere, om alt lugter grimt... :)

   Slet
 2. Er det ikke netop det, som er fantastisk ved ferie - at man ikke når det planlagte, fordi man når det ikke-planlagte? Nyd de næste 6 uger!

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder og skønt med en god lang ferie. Herhjemme har jeg fire uger med børnene og de skal nydes max.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det skal de nemlig...det går bare så stærkt, forstår i hvert fald slet ikke hvad de to uger er brugt på?

   Kh

   Slet
 4. Hvor ser det fint ud det hele - glæder mig til at kunne holde ferie om 3 uger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, du må lige holde den gående til det bliver din tur - men hvem ved måske det rigtig gode vejr kommer sammen med din ferie:)

   Kh

   Slet
 5. uh det ser hyggeligt ud, det er skønt med ferie :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...