torsdag den 7. juni 2012

Soft Gallery lagersalg

I dag kl. 12-18 på Lipkesgade 28, 2100 København Ø.
Da jeg lige har været så heldig, at vinde et medlemsskab til Børn i Byen kunne jeg ikke lade være, at kigge forbi inden der kom alt for mange. Der var masser af gode sager i alle størrelser.

12 kommentarer:

 1. Ser ud til at være nogle lækre ting du har fået fat i :)

  SvarSlet
 2. MISUNDELIG!!!
  ØV, jeg kunne ikke denne gang :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi ja jeg har ingen rygrad, når det kommer til lagersalg;) Slet ikke når de er lige rundt om hjørnet - hvilket mange af dem er;)

   Slet
 3. ØV det ser jeg først nu og kirkeklokken ringer 18.00 SURT.
  Ved du om det også er i morgen?
  Gode ting du har fået fat i :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv, sådan noget skidt - det var desværre kun i dag:/

   Slet
 4. Jeg var afsted sidst hvor det blev holdt sammen med Milibe, men jeg synes slet ikke der var noget godt! Men det ser da ud til du har haft held i sprøjten denne her gang:-) Sikke nogle fine sager:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var jeg også og der fandt jeg heller ikke noget:/ men det var meget anderledes i dag med mange fristelser. Heldigvis tog de ikke dankort, så budgettet blev overholdt,)

   Slet
 5. Uha, det var et lagersalg jeg gerne ville have været til :)

  SvarSlet
 6. Det var ikke særlig billigt. En body kostede 150 og det er kun 40% under normal pris så til jer der ærger jer så tror jeg i kan gøre luge så gode kub på udsalg i butikkerne lige om lidt. Der var mange flotte ting men det var ikke lagersalgspriser- langt fra syntes jeg og jeg har stort set været til dem alle efterhånden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik nu 5 ensfarvede bodyer for blot 100,- (fordi mærket i nakken enten sad forkert eller havde forkert farve). Alle t-shirts med lange ærmer kostede 100,- hvilket i min optik er en fin pris for en t-shirt med et lækkert print, motiv, broderi. Leggings kostede også 100,- og så billigt har jeg aldrig fundet dem på udsalg.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...