onsdag den 16. maj 2012

opbevaring

Vi bruger ret mange opbevaringskrukker og bøtter herhjemme. Mine piger kan fx rigtig godt lide yoghurt med frugt i - og det den slags klar parat fra supermarkedet. Men med min baggrund som klinisk diætist, så er det ikke noget som lander i vores indkøbskurv. Det er derimod rigtig nemt at lave selv uden alt det sukker. I går til eftermiddagshyggen blendede jeg en bakke blåbær og blandede det i en liter økologisk yoghurt naturel sammen med kornene fra en vaniliestang. 
At Emma og jeg så havde gemt små bøtter fra købeyoghurt fra hendes fødselsdagsmorgenmad til at så karse i, kunne de jo fint benyttes til den hjemmelavede yoghurt, for så var det stadig lidt specielt ifølge Emma.
 Opbevaringsglas fra weck har jeg faktisk bare samlet ved, at købe madvarer hos fx Summerbird, Aamanns og Canteen. 
En anden slags opbevaring i glas er fra frigoverre og det startede med, at jeg købte én der lige passede til den økologiske smør, som vi altid har i køleskabet. Siden har jeg købt flere i forskellige størrelser. Til pålæg, ost og resterne til madpakkerne. De kan købes her og der plejer, at være lynhurtig levering.

6 kommentarer:

 1. Det lyder da ret lækkert med den youghurt der. Jeg har jo problemer med klumper i min mad, men det er ligesom lidt nemmere når man selv har puttet dem deri. Og så med vanille!! Jojo...
  Lækker opbevaring, men plejer de der gummiringe på weck-glassene at være pink?? ;) Hæhæ

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bare heller ikke god til alle de døde bær der er i frugtyoghurt, så det er også en fin løsning på det problem! Og med vanille bliver det lige ekstra lækkert;)
   KH

   Slet
 2. Altid dejligt med god opbevaring. Herhjemme forsvinder lågene bare altid ud i den blå luft (lidt ligesom strømper, hårnåle og elastikker gør...).

  Fik helt lyst til at lave hjemmelavet youghurt.

  Kram J

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kender jeg alt til søde J...børnehaven og vuggeren må have et kæmpe lager af hårpynt, vanter og strømper;)
   I gang med yoghurten - det er super nemt og lækkert...og fedt, at de ikke får alt det skjulte sukker.

   KH

   Slet
 3. God ide med hjemmelavet youghurt :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...