mandag den 9. januar 2012

mandag

Et af mine udsalgskup - dejlige skindstøvler med gule snørrebåndMin mandag har været travl. Jeg har haft studiedag og mindstebøllen har haft sin aller første dag som vuggestuebarn. Hun var bare hjemme lige fra vi trådte ind af døren. Satte sig straks til bords til både frugt og frokost. Hun blev så sur, da vi skulle hjem. Så vi satser på at hun ser frem til en ny dag med en alenestund i vuggestuen i morgen.
Studiedage skal jo bruges til at læse, men bøllens middagslur blev afkortet af doven fejemand i gården, som har fået sig en bladpuster? ja, som puster blade og skidt rundt i gården, mens det larmer som en gammel dieselmotor. Det forstår jeg slet ikke. Hvorfor flytte rundt på blade og skidt mens man larmer? Det ligger der jo endnu, bare et andet sted? Nå, men totalt god undskyldning for at lade studiebøgerne ligge og suse til kaffe rendez-vous med skøn veninde i Waterfront, hvor jeg også lige havde et par ærinder i forevejen.
Jeg købte blandt andet den lækre chokoladedrik fra irma, som både er økologisk og fairtrade mærket. Og så smager den tilmed rigtig godt.

7 kommentarer:

 1. Dejligt med god start i vugger, det betyder så meget ;)

  Sådan en l....dims fiser vores vicevært også rundt med klokken røv om morgenen lige ved vores vinduer. Det er dog en slags støvsuger som sluger bladene i en sæk, men alligevel -det er i hvert fald 100 at ungerne vågner grr ;)

  fede støvler, har et par lign. dog ikke med sådan nogle fede snører :)

  SvarSlet
 2. Hvor sjovt, Anker havde også første dag i vuggeren i dag!
  Dejligt det gik godt og tillykke med de fine nye støvler!

  SvarSlet
 3. Så fik du også fingere i varm chokolade ;) Den smager fantastisk, og så er det dejligt med lidt selvforkælelse.

  Dejligt med den gode start, så er man mere tryg som forældre ved at overlade sit barn til "fremmede".

  SvarSlet
 4. Maria - det betyder så meget med god start på vuggestuelivet. Sjovt som viceværter altid skal vække folk;)

  Linsens - Det var da pudsigt, håber han klarede det til UG! Ja og moderen ligeså;)

  Michelle - præcis, så fik jeg også besøgt irma;) Blev virkelig positivt overrasket over, at det rent faktisk er chokoladeflager! Lækkert!

  SvarSlet
 5. Sejt med sådan en vuggestuestart! Vores start tog lidt tid- dog med vilje, da vi begge (på det tidspunkt) var studerende :) Og Aya stortrives!

  og jeg savner virkelig at have irma i nærheden.. men må da snart forbi! Heldigvis sår dne snart på skiferie, hvor der er dømt varm kakao til den store guldmedalje.. og skal det være festligt, så med lidt rom i :D

  SvarSlet
 6. Sebrina - det er fedt at være studerende og have nogle friheder med små børn. Clara har været vuggestue klar i flere måneder og er også fyldt 16 mdr før vi fik en plads (Østerbro og ventelister).

  Så skal du næsten gå efter den chokoladedrik til skiferien - den er rigtig god og lynhurtig at lave - helt sikkert også godt at lune sig på med rom i;)

  SvarSlet
 7. Super at det går godt med bøllen i vuggestue ;-) Har tænkt meget på jer!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...