søndag den 8. januar 2012

januar

Weekenden har stået på praktiske opgaver, hygge og lækkerier fra køkkenet. Vi er vilde med juice fra vores juicemaskine og efter al julemaden trænger man bare til noget der gør kroppen godt. I dag har vi fået rødbede, gulerod og æblejuice med et lille tvist af ingefær. Det har en skøn herlig farve og så smager det rigtig godt. Meen det kan jo godt blive for sundt, så der måtte nogle chokoladecupcakes til med lækker chokofrosting og sukkerblomster.

Jeg har også lavet blåbærsyltetøj og det er mindstebøllen svært glad for. Blåbærerne er så søde, at det er overflødigt med tilsat sukker, så det er bare det rene frugt guf. Men når så moderen har sagt slut nu er der ikke mere, så kan hun se så fornærmet ud! Sjovt når de har så meget mimik allerede.

I torsdags var jeg forbi normanns udsalgsstart og der var som altid en million mennesker, men det er nu ganske fint i den store butik. Købte et stort smørrebræt med mormor på, som er rigtig fint på frokostbordet. Derudover blev det til lidt nyt i pigernes garderober, som jeg må knipse et billede af, når det er vasket færdigt. Der er stadig mange lækre sager dernede og alt sammen til minus 50%.

7 kommentarer:

 1. Åhh det ser skønt ud. Fantastisk billede af mindstebøllen.. Hun ser bestemt ikke tilfreds ud hihihi...

  Kram

  SvarSlet
 2. Pletskud af den mindste:) Sikke hun bebrejder dig!

  SvarSlet
 3. Mums den juice ser lækker ud - jeg overvejer virkelig sådan en juicemaskine :)

  SvarSlet
 4. Det lyder utrolig meget som min søndag :)

  SvarSlet
 5. Oorh, hvor er hun sød at se på :-)

  SvarSlet
 6. mums hvor ser det godt ud - både juice og cupcakes.

  Det er utrolig så fornærmet sådan nogle børn kan blive :-)

  SvarSlet
 7. Dejlig søndag i billeder - fantastisk fornærmet, heldigt at øjne ikke kan dræbe ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...