onsdag den 12. oktober 2011

mere garnJeg kan bare ikke gå ind i en garnbutik uden garn med ud igen....måske jeg skal lade være med at gå ind i de der garnbutikker???

Har forelsket mig i den smukke karry farve og så er det også på tide, at jeg prøver nogle nye farver. Garnet er det lækreste og blødeste merino, som skal blive til et tube-halstørklæde i perlestrik.

Glæder mig så meget til at komme i gang...

9 kommentarer:

 1. Nej fy skamme at vise sådan nogle billeder af yndlingsgarn i total yndlingsfarve. Jeg vil også have!!!!!

  Uhh perlestrik it is så??

  Kh

  SvarSlet
 2. Åh hvor lækkert...hvor køber du det henne - jeg har mega meget lyst til lige at lave en copy-cat :) ELSKER karry gul...:)

  SvarSlet
 3. Nammenam hvor ser det lækkert ud, og ja total yndlingsfarve som Anne også siger!

  Gad vide hvor du har fået fat i det henne?
  jeg vil nemlig gerne have lavet mig sådan et par fingerløse handsker, og tænker at denne farve ku være toppen!

  Glæder mig til at se dit slut resultat!

  SvarSlet
 4. Anne - perlestrik it is;) og jeg allerede startet selvom jeg burde skrive opgave:/

  Jeanette og Mamasita - jeg fandt det hos en garn butik på Frederikssundsvej og jeg har ledt længe efter den rigtige farve i en ordentlig kvalitet:) og så i går var den der!

  SvarSlet
 5. Lækkert garn i en skøn farve. Har selv haft samme projekt i tankerne med præcis det samme garn, men kan jo ikke som sådan strikke. Har du et mønster? Det er sikkert ikke så svært, men aner bare slet ikke, hvordan man gør...Hep hey for en DIY!!

  SvarSlet
 6. Malene - jeg kan heller ikke strikke;) Men altså jeg kan maskerne på ret og vrang og dem skal man bruge til perlestrik - intet andet! Du slår maskeantallet op og strikker 1 ret, 1 vrang hele vejen rundt. På næste pind strikker du blot modsat, så hvor du strikke ret før strikker du vrang. Så kommer perlestrik-mønstret frem=) Smart ikk? og ret simpelt.

  SvarSlet
 7. Det lyder ret smart...og heller ikke så svært. Men vist alligevel noget som kræver dyb koncentration for mig, så jeg ikke far byttet helt rundt på det:) Hvor mange masker er du startet med?

  SvarSlet
 8. Strikkesæsonen er sat i gang. Og det her bliver top lækkert. Ville ønske jeg kunne finde ud af det..
  Kh V

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...