mandag den 4. oktober 2010

Familie på 4

Så smuk og fin hun er - familiens medlem nr. 4! Blot få timer gammel.


Den 14. september kl. 05.50 blev jeg mor for 2. gang. Vores smukke lillesøster så dagens lys en tidlig regnvåd tirsdag morgen. Hun kom til verden i raketfart - blot 3½ time! Vandet gik midt om natten og så kom veerne og inden jeg så mig om så kom hun! En helt ubeskrivelig drømmefødsel! (og jeg gør det gerne igen....)
Vi nyder hende og hinanden alle 4, manden havde 16 skønne dage på barsel og det var fantastisk. Vi ser frem til mere barsel sammen med farmand!


2 dage gammel og kys til mor!

Nu er hverdagen på barsel startet. Lillesøster hedder Clara og hun er mild og god! Sover, spiser, slår en prut - og så sover hun lidt mere...men jeg føler alligevel jeg har fået hænderne fulde. Nu har jeg to små piger og jeg elsker hvert et minut jeg er sammen med dem. Derfor ligger mine kreative sider lige i dvale - indtil trangen bliver for stor. Jeg skal nyde dem, ja det skal jeg!

Måske det lyder skørt, men egentlig kan jeg slet ikke forstå, at hun allerede er kommet, at jeg allerede har født, at hun allerede er 20 dage gammel, at jeg er på barsel igen og jeg kunne blive ved.

4 kommentarer:

 1. Åhhh hvor er hun bare himmelsk bedårende!!!! Kom lige tilfældigt forbi din blog, men her vil jeg til at komme forbi :)

  SvarSlet
 2. Nuåhhhrrr, hvor er hun sød og fin! Stort tillykke med hende! Og ja - tiden flyver. Det har jeg aldrig vidst på helt samme måde som efter, jeg har fået Øglen.

  SvarSlet
 3. Hej Mille,
  Stort tillykke med den lille ny - hvor er hun KÆR! :-) Og velkommen i "klubben" med to børn. Synes det var sværest i starten, men til tider stadig, da man ofte føler at man kun delvist er tilstede hos dem begge. Trøster mig med at det nok er det samme for alle og at det er en gave for dem at have hinanden i fremtiden :-) Nyd det nyd det, og så laver vi sgu bare lidt krea når vi kan, ikke?
  Tak for din sjove og skønne besked hos mig - jeg har læst den flere gange og grint højt over det med amningen i vandpytten - det er liiiige præcis det jeg mener ;-)
  Bor du i Kbh.? Kunne være super at komme på et "mama m. baby" syhold hos Marapytta - håber jeg kan være med, og måske vi ses.

  Kram og god dag fra Barbara - også en ny fast læser :-)

  SvarSlet
 4. Krudtuglens mor - velkommen til og tusinde tak for både ros og kommentar:) Jeg nyder, at læse om din krudtugle;)

  iBaby - velkmmen til og tusinde tak for de søde ord! Ja, man finder rigtig ud af hvor hurtigt det går med små størrelser i huset!

  Barbara -velkmmen til og tusinde tak for kommentaren!
  Ja, det er imponerende hvad nogle mødre er i stand til mens de ammer;)
  Ja, jeg bor også i Kbh - det kunne være alletiders med Mama m. Baby syhold hos Marapytta - det må vi høre mere om!

  Masser af knus fra mig

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...