I sidste uge var jeg inviteret til event med Urtekram og kokken Umahro Cadogan. Umahros viden om ernæring og sundhed er sat i spil med Urtekrams produkter. Konceptet er simpelt - du er hvad du spiser. Jeg tror selv på, at vores krop vil takke os for ikke at blive fyldt med tilsætningsstoffer, sprøjtegiftrester og andre ting der kan forefindes i den mad vi køber.
Der blev lavet laks bagt i ovnen med tomatsauce og karry og bagt madmuffins med laks og grøntsager. Til dessert en kakaomousse baseret på avokado, bananer og dadler. Det hele blendet til en fin ensartet mousse og tilsat smag af kakaopulver, vaniliepulver, kanel og citron. Serveret sammen med blåbærpandekager, hvor dejen er baseret på boghvede og rismel.
Det var hyggeligt, at møde andre mad og sundhedsinteresseret bloggere og rammerne var rigtig fine inde på Madakademiet på Suhr's, hvor jeg selv engang studerede til klinisk diætist. Jeg har været begejstret for Umahro's kogebøger længe og er især vild med, at hans opskrifter er så nemme uden alt for mange ingredienser.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar