Sidste uge var også ugen hvor jeg blev fastansat i mit job. Det har virkelig lettet en byrde fra mine skuldre, da tanken om jobansøgning, jobsamtale og nyt job virkede lidt uoverskueligt.
Sider
▼
mandag den 30. september 2013
efterår
Sidste uge var også ugen hvor jeg blev fastansat i mit job. Det har virkelig lettet en byrde fra mine skuldre, da tanken om jobansøgning, jobsamtale og nyt job virkede lidt uoverskueligt.
tirsdag den 24. september 2013
Savannah
I sidste uge var jeg inviteret til et virkelig fint blog arrangement der handlede om coop's produkter, Savannah. Savannah er produkter fra Afrika af høj kvalitet og sortimentet breder sig lige fra chokolade fra Kenya, økologiske vaniljestænger fra Uganda til koldpresset avokadoolie af kenyanske højlandsavokadoer. Vi fik lidt viden om coop's engagement i Afrika og herefter blev vi kastet i køkkenet med en masse lækre råvarer. Vi skulle lave noget med chokolade, noget bagt og en mousse. Det hele blev til sidst præsenteret og siden smagt. Lidt af et sukkerchok, men virkelig et lækkert et af slagsen. Med hjem fik jeg en papirspose med Savannah produkter til nydelse. Selv roserne på billeder er et produkt fra Savannah - de kommer fra Kenya.
Det var et super fint arrangement og det var spændende, at få lækre råvarer stillet til rådighed og lave lige hvad man havde lyst til.
Det var et super fint arrangement og det var spændende, at få lækre råvarer stillet til rådighed og lave lige hvad man havde lyst til.
mandag den 16. september 2013
lørdag den 7. september 2013
tur / retur
tirsdag den 3. september 2013
livet er meget mere
I sidste uge var jeg inviteret til event med Urtekram og kokken Umahro Cadogan. Umahros viden om ernæring og sundhed er sat i spil med Urtekrams produkter. Konceptet er simpelt - du er hvad du spiser. Jeg tror selv på, at vores krop vil takke os for ikke at blive fyldt med tilsætningsstoffer, sprøjtegiftrester og andre ting der kan forefindes i den mad vi køber.
Der blev lavet laks bagt i ovnen med tomatsauce og karry og bagt madmuffins med laks og grøntsager. Til dessert en kakaomousse baseret på avokado, bananer og dadler. Det hele blendet til en fin ensartet mousse og tilsat smag af kakaopulver, vaniliepulver, kanel og citron. Serveret sammen med blåbærpandekager, hvor dejen er baseret på boghvede og rismel.
Det var hyggeligt, at møde andre mad og sundhedsinteresseret bloggere og rammerne var rigtig fine inde på Madakademiet på Suhr's, hvor jeg selv engang studerede til klinisk diætist. Jeg har været begejstret for Umahro's kogebøger længe og er især vild med, at hans opskrifter er så nemme uden alt for mange ingredienser.
Der blev lavet laks bagt i ovnen med tomatsauce og karry og bagt madmuffins med laks og grøntsager. Til dessert en kakaomousse baseret på avokado, bananer og dadler. Det hele blendet til en fin ensartet mousse og tilsat smag af kakaopulver, vaniliepulver, kanel og citron. Serveret sammen med blåbærpandekager, hvor dejen er baseret på boghvede og rismel.
Det var hyggeligt, at møde andre mad og sundhedsinteresseret bloggere og rammerne var rigtig fine inde på Madakademiet på Suhr's, hvor jeg selv engang studerede til klinisk diætist. Jeg har været begejstret for Umahro's kogebøger længe og er især vild med, at hans opskrifter er så nemme uden alt for mange ingredienser.