fredag den 10. maj 2013

noget om sandaler

Lige som jeg gik og troede, at jeg var i god tid med sandalerne viste det sig, at dem jeg havde købt over nettet til E var alt for store. Vi fandt de gamle frem fra sidste år og dem kan hun lige være i - det var heldigt i tirsdags, hvor solen endelig kom til København.

Jeg har købt Angulus sandaler til dem begge hvert år og i dag tog vi ud for at finde sandaler der passer. Men det lykkedes ikke. Det var til gengæld ret forfærdeligt med en masse venten og mangel på personale til at hente de rigtige størrelser. Og det viste sig at København er løbet tør for Angulus sandaler i str. 26. Simpelthen her i starten af maj. Det er altså noget sjovt noget det med sandaler.

Så nu spørger jeg alle Jer mødre i blogland. Hvor finder jeg Angulus sandaler i pigefarven i str. 26? Når man er 5 år er man bare ikke til grå, blå og brun.

5 kommentarer:

 1. Trendsales har helt nye i str 26. Søg; angulus 26

  SvarSlet
 2. Det er bare sådan noget øv, når det man går efter er totalt uopdriveligt! Jeg tjekkede lige nettet for de steder jeg kender, der sælger angulus! Str. 26 må være støvsuget i hele landet.... Eller også har de glemt at producere den str.

  SvarSlet
 3. Zalando, growingfeet.dk eller milkywalk.dk? Alternativt smartkids, hvor jeg købte sandaler til øglen i str 26 for et par uger

  SvarSlet
 4. Jeg ligger inde med et ekstra par spritnye og ubrugte Angulus i str 26, i pink lak med hjerte foran, fordi min datter skulle bruge 25 istedet. De kostede 699,- kr.

  se følgende link for udseende; http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/pink_angulus-sandal_188615_78

  Ring på 28348336, hvis interesseret. Kan afhentes på vesterbro og købes som beset til 600,-, for har ikke kvitteringen og derfor ingen returret.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...