fredag den 1. marts 2013

tid

Jeg har haft en rolig uge og nyder 'stilheden' før stormen = bachelorprojekt. I dag har jeg gjort forårsrent og alle 130 kvadratmeter er blevet skuret og skrubbet. Det føles nu ret godt, at holde weekend med god samvittighed.
Da året startede havde jeg store ambitioner om madplaner for at skære lidt ned på både madbudget, men også på madspildet. Desværre gik det ikke helt så godt, men i dag den 1. marts, hvor foråret er startet har vi skudt madplaner i gang igen. Jeg laver altid små post-it's med hvad der skal købes til alle dagene på ugen, så er det nemt lige at tage en seddel eller to med ud og handle ind.
Jeg har fået en cirkel punch og er gået helt i selvsving med den! Det er ret flotte udtryk man kan lave og jeg ved godt hvad min fredag aften skal gå med...

Dejlig fredag aften derude...

19 kommentarer:

 1. Den kunne jeg også gå agurk med, syntes bare de er for dyre.
  Kunnevære den skulle med på ønskesedlen, for sikken nogle cirkler du har lavet:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kredset om de punch'ere i rigtig mange måneder, så med et gavekort sprang jeg (endelig) ud i det! Og det tror jeg ikke jeg kommer til at fortryde, for den er bare fantastisk!
   Har heldigvis også ladet mig fortælle, at de ikke bliver sløve med tiden...

   Slet
 2. Åh den madplan, den madplan. Jeg ville også vildt gerne lave madplan, men jeg er bare SÅ dårlig til at få det gjort. Og pt. er vi bare inde i en periode, hvor vi nærmest handler ind til den enkelte dag, og så ryger der næsten altid noget ekstra med i kurven...

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er netop også den slags impulskøb vi gerne vil undgå, da jeg er rigtig slem, men min mand derimod er en haj til kun at købe det på sedlen! Så det er ham der handler...god aftale, ikk?

   Slet
 3. De sidste tre uger har jeg også brugt madplan igen, det gør bare hverdagen nemmere (og billigere), men ind i mellem kan man altså gå lidt død i at lave dem. Spændende med bachelorprojektet, håber du får en god sidste tid som studerende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver nemlig både nemmere og billigere...og ja jeg går altså også lidt sur i dem, men lavede også madplaner sidste år og så er det jo nemt at kigge tilbage i bogen og genbruge lidt...;)

   Slet
 4. Rigtig dejlige billeder, glæder mig til at se hvad cirklerne skal blive til :) Rigtig meget held og lykke med bachelorprojektet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simone:)
   Jeg har gang i lidt af hvert med cirklerne og viser frem, når jeg er klar:)

   Slet
 5. Lyder rigtig skønt med tid til lidt af hvert. Kan godt lide måden du har brugt punch'eren på især den hvor med papirbolden, det ser rigtig fedt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er heldig at jeg hele tiden får en god stak blade forærende, så jeg nænner at klippe i dem ;) der er virkelig mange skønne motiver i både bolig og børnemagasinerne:)

   Slet
 6. UHM, lækkert billede af rugbrødsmaden. Held og lykke med BA projektet ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ELSKER madder - især af den pyntede slags;)

   Slet
 7. Ej mille - det ser bare så fint ud med de cirkler - Jeg er vild med det - du må vise det endelige resultat :) Go aften til dig jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Mille! Jeg lover jeg viser, når cirklerne er færdige:)

   Slet
 8. Hvor er det nogle fine cirkler du har lavet - glæder mig til at se det færdige resultat :) Og madplaner gør bare det hele nemmere (og billigere).

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita! Jeg glæder mig til at vise det færdige resultat:)
   Jeg elsker, at der ved madplaner både er den økonomiske gevinst, men også den tidsmæssige:)

   Slet
 9. Elsker også mine cirkelpunches - måske de snart skulle i brug igen..:) Hvad er dit projekt? Og er det magasiner du har lavet dem af? Fine motiver...
  Kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kigget på de forskellige punch'es i flere måneder, måske år...men de koster lidt jo;) men efter blot få dage med en punch i huset kan jeg se jeg skulle have købt en for længst;) jeg laver noget til vores alt for bare og meget hvide vægge:)
   Det er klippet ud af bolig og børnemagasiner - mange smukke motiver:)

   Slet
 10. Åh beundrer virkelig dine madplansskills! Det må være så sejt ikke at skulle overveje hver dag! Jeg må se at komme igang!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...