Sider

fredag den 15. februar 2013

chicken satay

For et par uger siden var E og jeg ude og spise, hvor vi fik chicken satay, hvilket den unge dame var meget begejstret for. Så i dag lavede vi vores egen version og det er rigtig hyggeligt, at lave mad sammen med pigerne. Flere har allerede spurgt efter opskriften, så den kommer her.

Kyllingeinderfilet
2 fed hvidløg
2 tsk karry
2 tsk stødt koriander
2 tsk spidskommen
2 tsk brun farin
1 spsk fishsauce
2 spsk olie
1 tsk sambal oelek (kan evt. udelades, når små størrelser spiser med)

Bland ingredienserne sammen og mariner kyllingen i et par timer, gerne natten over.
Kom stykkerne på spyd og steg dem på en grillpande.

Nudler
1 fed hvidløg
2 spsk olie
2 spsk sur/sød chilisauce
2 spsk vand
Lidt frisk revet ingefær
Evt. lidt sambal oelek

Kog nudlerne og bland ingredienserne og bland det sammen.

1 dl crunchy peanutbutter
1 dl kokosmælk
Lidt rød karry pasta
Lidt sukker
Saften fra en limefrugt
1 spsk fishsauce

Bland ingredienserne sammen og server det hele sammen med satayspyd, nudler og grøntsagsstave.

Nyd det!

4 kommentarer:

  1. Uhm, det ser lækkert ud i jeres version :-)

    SvarSlet
  2. Det ser lækkert ud. :) Jeg lavede det forrige weekend for første gang (dog med ris i stedet for nudler), men blev lidt skuffet, så det kan være jeg skal prøve din opskrift i stedet. :)

    SvarSlet
  3. Tak for opskriften, den måde jeg prøve engang :-) ser lækkert ud i hvert fald!

    SvarSlet
  4. Det er kun et par uger siden vi fik det. Det smager så godt. Lyder som hyggelig aften..:-)
    Kh V

    SvarSlet