søndag den 8. juli 2012

sommerdag

Man skal vidst gribe sommeren, når den viser sig i år. Det gjorde vi i dag med en dejlig tur på Svanemølle Strand. Pakkede ladcyklen med 2 små damer, klapvogn, badetøj og køletasken. Vandet var 20 grader! Selv jeg var ude og bade;)
Inden vi cyklede afsted syede jeg en nederdel til mig selv af noget stof fra gemmerne, som er meget let og lækkert. Valgte den neon gule tråd selvom det nok ikke ses medmindre man ved det;) Det er kun anden gang jeg syer noget til mig selv og jeg tror lige skal vænne mig til selv at have det på.

7 kommentarer:

 1. Dejligt når der sniger sig en sommerdag ind. Og ret imponerende at vandet var 20 grader!

  Nederdelen kan du godt være stolt af. Den ser fin ud. :)

  SvarSlet
 2. Ja hvor har det bare været rigtig sommer de sidste dage:) Skønt! Håber vi ses i morgen:)

  SvarSlet
 3. Der har bare været rigtig skønt vejr igen i dag, men så er det vist også slut i denne omgang. Nederdelen er rigtig fin og lækkert med en lille neondetalje, som man skal være lidt vågen for at opdage :)

  SvarSlet
 4. Jeg er ny læser af din blog, men sniger lige en kommentar ind:-)

  Dejligt, at I greb sommerdagen, da den bød sig! Vi smed også alt hvad vi havde i hænderne og smuttede ned på stranden - håber sommeren vender tilbage:-)

  SvarSlet
 5. Fed nederdel Mille, jeg er heller ikke færdig med at sy til mig selv men ja man skal vænne sig til det!

  SvarSlet
 6. Super fin nederdel! Det gælder vist om at nyde de lune sommerdage når de kommer, i år er de åbenbart fordelt med en enkelt hist og pist.

  SvarSlet
 7. Smukke barn der midt i. Så fint et billede!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...