torsdag den 21. juli 2011

liberty

For et par somre siden var jeg lidt heldig, at finde én som er rigtig dygtig til at sy. I Liberty. Dengang ejede jeg nemlig ikke en symaskine. Hun syede sommerbukser, buksedragter og kjoler til Emma, som bare var en lille prut på et par måneder.
Dengang lavede jeg hårbøjler med stof på og jeg spurgte om hun ville af med nogle af hendes rester, som fyldte en kæmpe stor kasse fuld. Det ville hun gerne.
Jeg endte med en Nettopose fyldt til randen med rester. Nogle af dem var ret store og jeg har selv syet sommerbukser til både Emma og Clara af nogle af stofferne.

Nu er vi snart nede på rester der kun kan blive til patchwork. De her puder har jeg syet til sommerhuset. Det ligger nemlig lige med udsigt til havet, så hvad er mere oplagt end blå nuancer? Og ja så sneg der sig også et par grønne ind. To puder er det blevet til i ferien. Men jeg syr også på et håndsyet sekskant patchwork, som engang skal blive til et lille lækkert tæppe. Nårh ja og så forsøger jeg at komme i gang med at hækle den fine vest fra Familie Journalen, som efterhånden rigtig mange bloggere har hæklet, men jeg er virkelig dårlig til at tælle åbenbart, for nu har jeg snart pillet det op 4 gange;)

I dag får vi besøg til frokost lige om snart. En skønherlig familie på fire, som har en dreng på Emmas alder og en pige på Claras, så det bliver jo fantastisk med legekammerater.

6 kommentarer:

 1. Det er en smuk blå blanding:) Og heldigt at få en hel pose libertyrester!

  SvarSlet
 2. Virkelig smukke puder du har lavet og en hel pose Liberty er da det rene guld. Jeg elsker Liberty. Først troede jeg at det var et lille patchwork tæppe du havde lavet så jeg blev helt inspireret til at lave sådan et. Jeg har nemlig også en hel masse Liberty rester som ikke er så store.

  Ha en god dag. Kh Mette

  SvarSlet
 3. pssssttt.. det er snart tid til kreaaften igen!

  SvarSlet
 4. Hej smukke! Tak for en helt fantastisk dag - hold op hvor har vi hygget os! Fedt ungerne bare legede;-) Vi må gentage sucsessen snart! Kys fra os alle 4!

  SvarSlet
 5. Anne, tak;) Jeg plejer aldrig, at bruge så meget blå, men når det skulle passe til sommerhuset ved havet, så var det oplagt.

  Mette, tak det er jo dejlige ord;) Måske du får lavet et liberty patchwork tæppe så? Jeg er i gang med et håndsyet 6-kant projekt:)

  Anne, det er nemlig så meget snart tid til kreaaften igen igen;) Glæder mig...

  P, selv tak og i lige måde skønne! Vi nød dagen rigtig meget og det var så lækkert, at ungerne bare legede og tumlede! Håber vi snart ser Jer igen...

  KH

  SvarSlet
 6. Ih, hvor fint. Og hvor er du sej til at lave fine ting. Jeg kigger STADIG på min symaskine-æske og begynder at overveje, om man mon kan have en symaskine-fobi...

  I øvrigt er jeg selv i gang med at hækle vesten fra Familiejournalien. Er ret overrasket over, hvor hurtigt det går at hækle den. Måske fordi jeg kun hækler i str. 4 år - det kræver jo ikke helt så meget garn :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...