mandag den 15. november 2010

Hækleri

Hvem havde troet det? Jeg har kastet mig ud i hækle-kunsten! Starter meget blidt ud med et meget lille tæppe i granny stripes.
Meget lille fordi jeg nemt kan blive irriteret, når noget ikke vil som jeg vil.
Men også meget lille, fordi det skal være til Emmas pakkekalender.
Hun skal nemlig have en meget fin lille dukkevogn fra Maileg til en meget sød lille babykanin og den skal da ikke fryse.
Jeg håber virkelig, at jeg kan blive dygtig til at hækle, for jeg synes det er virkelig hyggeligt ... indtil videre ...

6 kommentarer:

 1. Hej Mille,
  Tak for din søde kommentar hos mig.. Ja, du ved jo også hvad tiden går med, når man pludselig er mor til to! Hvor ser de dejlige ud dine piger :-) Jeg synes hele tiden at jeg liiiige har født, men Ella er snart 5 måneder og skal vist snart til at have lidt "rigtig" mad!
  Ser dejligt ud med dit hækleri - har længe tænkt at jeg ville prøve at gi mig i kast med det også, men har en kurv FYLDT med ting der er klippet, men der stadig mangler at blive syet.. Og nu er der en masse juleri forude, og ja der er mange undskyldninger ;-)
  Kan være jeg spørger dig om råd, når jeg engang kommer igang med det! :-)
  God tirsdag og kram fra
  Barbara :-)

  SvarSlet
 2. Ser godt ud med hækleriet. Grannystripes er også ret overskueligt når man er begynder endnu. Jeg er stadig bidt, så mon det ikke også holder ved dig. Når man går i stå skal man bare lige have nogle at spørge, så du siger bare til hvis der er noget :)

  God dag
  Anne

  SvarSlet
 3. Granny stripes rocks! Er selv igang med et tæppe, som af en eller anden grund er blevet gigantisk. Bliver vist aldrig færdig. Det pudsige er så, at det ser ud som om, vi hækler i nøjagtigt de samme farver: hvid, gul, lyserød/melon, mintgrøn, lilla og brun? Du skulle vel ikke tilfældigvis have købt garnet hos Tudor Garn på Ndr. Frihavnsgade, vel? (Long shot, men man kan jo aldrig vide :-))

  SvarSlet
 4. Barbara - uha ja tid er noget der går meget stærkt med to små størrelser...
  Lyder meget spændende med alt det klippede - lige klar til at blive syet, det glæder jeg mig til at se og læse mere om på din blog=)
  Wow 5 mdr og snart klar på mad... Det er bare så meget spændende der sker med de kære små!
  Hækleriet har indtil videre fanget mig, meeen der er dog små drillerier, som giver mig lidt at tænke over??? Tror jeg tænker en hækleklub ville være en RIGTIG god idé...så kunne man inspirere og hjælpe hinanden...

  Anne - når du nu selv tilbyder det, hvorfor hulan bliver mit tæppe ikke firkantet, men derimod buet som en regnbue? Troede jeg havde hæklet den første række med luft og kædemasker for stramt, men nu har jeg hæklet en ny mere løst og det bliver stadig buet???

  Øglemor - ja de er da for über cool de bedstemor striber! Sejt med gigantisk evighedsprojekt og hvis du ever bliver færdig så bliver det virkelig mums! Sejt vi hækler i samme farver...
  Arhh det er altså virkelig et godt bud, for jeg har rent faktisk aflagt Tudor et besøg samme dag som jeg købte garnet i garnbutikken på Østerbrogade (som jeg ikke bemærkede hvad hed?). Så jeg kunne jo ligeså godt have handlet hun Tudor;) Er det i dit neighbourhood?

  SvarSlet
 5. Ja, kan godt se at det buler lidt. Jeg har læst hos en garvet hækler at hun anbefaler at man hækler den første række af lm med en lidt større nål. Så skulle det ifølge hende komme til at passe. PÅ den måde sikrer man at det bliver løsere.

  SvarSlet
 6. Hæ, pudsigt, at du har været nede hos Tudor og kigge på garn. Tror godt, jeg ved, hvilken garnbutik, det er, du så endte med at købe hos. Den er også virkelig god, men Tudor ligger noget tættere på mig. Og så bliver jeg lidt magelig... :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...